Összesen
0 €

Általános Szerződési Feltételek

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

1.1 A Szolgáltató

Neve: SBS Baits In Europe Korlátolt Felelősségű Társaság

Címe: 4405 Nyíregyháza, Debreceni út 195., Hungary

Adószám: 14634257-2-15

Cégjegyzékszám: 15-09-073831

Nyilvántartja: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Bejelentés köteles kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: B-11.907/2010

Nyilvántartja: Nyíregyháza Megyei Jogú város Polgármesteri hivatala - Okmányiroda

1.2 A Webáruház

A Szolgáltató által üzemeltetett, a Szolgáltató internetes felületén létrejövő kereskedelmi rendszer: www.sbsbojli.hu

1.3 A Vásárló

Aki a Webáruház szolgáltatását igénybe veszi, azaz a Webáruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást rendel, vásárol.

1.4 A Szerződés

A Szolgáltató és a Vásárló közötti Szerződés a Szolgáltató internetes felületén történő megrendeléssel, illetve a jelen ÁSZF elfogadásával jön létre. A Webáruházban történő regisztrációval és ezen a felületen történő megrendeléssel Ön maradéktalanul elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

1.5 A Futárszolgálat, házhoz szállítás

Megrendeléseit a GLS Hungary futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz.

A Szolgáltató által megbízott szállítmányozó futárszolgálat:

Neve: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Címe: 2351 Alsónémedi - Északi Ipartelep, GLS Európa u. 2.

Adószám: 12369410-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-111755

www.gls-hungary.com

2. A Webáruház ÁSZF célja

A Szolgáltató jelen ÁSZF-et azért adta ki, hogy ebben részletesen szabályozza a Webáruház szolgáltatással és annak igénybevételével kapcsolatos feltételeket, a Szolgáltató és a Vásárló jogait, kötelezettségeit és egyéb, a Webáruház szolgáltatással összefüggő lényeges körülményeket.

Az ÁSZF a Szolgáltató, és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Szolgáltató Webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.

2.1 Az ÁSZF közzététele

Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a Webáruház szolgáltatásai igénybevételének előfeltétele. Az ÁSZF elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatásokat igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást rendel, vásárol. A Szolgáltató az ÁSZF elérhetőségét folyamatosan biztosítja a Vásárló számára, a vásárlás, vagy a regisztráció megkezdése előtt.

2.2 Az ÁSZF hatálya

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et részben vagy egészben bármikor módosítsa. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg a Szolgáltató a Webáruház szolgáltatásait biztosítja.

3. A Webáruház-szolgáltatás területi hatálya

A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A Szolgáltató kizárólag az alábbi országokba teljesíti a megrendeléseket: Magyarország, Románia, Szlovákia, Németország, Oroszország. Más országok felé nem áll módunkban teljesíteni megrendelését, az ilyen irányú megrendeléseket érvénytelen megrendelésnek tekintjük.

4. A Webáruház és a Vásárló közötti Szerződés létrejötte és módosítása

4.1. Regisztráció

A minden oldalon megtalálható Regisztráció menüpont alatt, az ott lévő adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra. A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért sem, ha a Vásárló a jelszavát elfelejti, vagy a jelszó illetéktelenek számára bármely, nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

4.2 Általános jellemzők

A Szerződés a Szolgáltató internetes felületén történő megrendeléssel, illetve a jelen ÁSZF elfogadásával jön létre. Ezzel a megkötendő Szerződés írásban foglaltnak minősül, amelyet a szolgáltató iktat és adatbázisban tárol. A Szerződések hozzáférhetőek a Beállítások menüpont Eddig megrendelt termékek listája oldalon. A Szerződés nyelve magyar.

A Webáruházban való vásárlás feltétele a szállítási és számlázási adatok, továbbá az elérhetőségek megadása. A megrendelés akkor jön létre, amikor a Vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendelést érvénytelennek minősítse.

4.3 A megrendelés módosítása, törlése

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a Webáruház Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen (info@sbsbojli.hu), illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon teheti meg, munkaidőben. A megrendelés visszavonása csak a Futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

4.4 Fizetési feltételek

A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét készpénzzel, bankkártyás fizetéssel a megrendeléskor, vagy utánvéttel egyenlíti ki. A személyes átvételre a Szolgáltató bemutatótermében (4405 Nyíregyháza, Debreceni út 195., Hungary) nyitva tartási időben biztosítunk lehetőséget, vagy a futárszolgálatnál – amennyiben a bankkártyás utalás nem történt meg előre – az áru átvételekor készpénzben lehet fizetni. A Vásárló a készpénz átvételéről elismervényt kap. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a futárszolgálat részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

A Webáruházból megrendelhető termékek árváltoztatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Webáruházon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, például a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Vásárló fenntarthatja vásárlási szándékát, vagy attól elállhat.

4.5 Szállítási módok

4.5.1 Személyes átvétel az SBS központban

Személyes átvételre a Szolgáltató bemutatótermében van lehetőség, 4405 Nyíregyháza, Debreceni út 195., Magyarország cím alatt, nyitvatartási időben Hétfőtől - Péntekig: 8-17 óráig (Tel.:+36 42 310 641, + 36 70 935 8720, Email: info@sbsbojli.hu).

4.5.2 Futárszolgálatos szállítás utánvéttel

Az összeget a Vásárló az átadó futárnak fizeti. Az összeg együttesen tartalmazza a termék(ek) ellenértékét és a házhozszállítás díját. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés súlyától és értékétől függően. A házhozszállítás díját a megrendelés befejezése előtt a Webáruház jelzi a Vásárló számára.

4.5.3 Futárszolgálatos szállítás előre fizetéssel

Az összeget a Vásárló előre fizeti ki a megrendeléskor választott fizetési móddal (PayPal, bankkártyás fizetés, előre utalás). Az összeg együttesen tartalmazza a termék(ek) ellenértékét és a házhozszállítás díját. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés súlyától és értékétől függően. A házhozszállítás díját a megrendelés befejezése előtt a Webáruház jelzi a Vásárló számára. A Vásárló által megrendelt termékeket akkor adjuk át a GLS futárszolgálat munkatársának, ha a rendelés ellenértéke jóváírásra kerül a számlánkon.

4.5.4 Szállítás GLS csomagpontra utánvéttel

A Vásárló a csomagot a rendelésben megjelölt GLS csomagponton veszi át és ott fizeti ki a rendelés ellenértékét. Az összeg együttesen tartalmazza a termék(ek) ellenértékét és a szállítási díjat. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés súlyától és értékétől függően. A szállítás díját a megrendelés befejezése előtt a Webáruház jelzi a Vásárló számára.

4.5.5 Szállítás GLS csomagpontra előre fizetéssel

Az összeget a Vásárló előre fizeti ki a megrendeléskor választott fizetési móddal (PayPal, bankkártyás fizetés, előre utalás), a csomagot pedig a rendelésben megjelölt GLS csomagponton veszi át. Az összeg együttesen tartalmazza a termék(ek) ellenértékét és a szállítás díját. A szállítás díja a megrendelés folyamán kerül kiszámolásra a rendelés súlyától és értékétől függően. A szállítás díját a megrendelés befejezése előtt a Webáruház jelzi a Vásárló számára. A Vásárló által megrendelt termékeket akkor adjuk át a GLS futárszolgálat munkatársának, ha a rendelés ellenértéke jóváírásra kerül a számlánkon.

4.6 Sikertelen kézbesítés

Általános kiszállítási határidőnél a futárszolgálat 2 (kettő) alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a futárszolgálat automatikusan visszaszállítja a csomagot a Szolgáltató címére. A Vásárló ismételt kézbesítést kérhet, amennyiben a megrendelt termék ellenértékét előre utalással kiegyenlíti. Amennyiben erre nem kerül sor, a megrendelést a Szolgáltató érvénytelennek nyilvánítja és törli.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megadott névre és címre, a későbbiek során megtagadja a szállítást.

5. AVásárló jogai és kötelezettségei

A Vásárlónak, miután a csomagot átvette, 8 munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Szolgáltató fényképet készíthet. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Vásárlónak.

6. Adatvédelem, adatbiztonság

6.1 Aszemélyes adatok védelme

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. 29. § szerint a SBS Baits In Europe Kft. internetes webáruház adatvédelmi biztos általi nyilvántartásba vétel folyamatban van.

6.2 Adatvédelmi nyilatkozat

A Webáruház internetes oldalai bármiféle adat megadása nélkül látogathatóak. Vannak azonban olyan szolgáltatások (online vásárlás), amelyeknek teljes körű igénybevételéhez szükséges a látogatók bizonyos személyes adatainak megadása. A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során a Szolgáltató a következő adatokat rögzíti a Vásárlókról:

A Vásárló azonosításához szükséges adatok:

    * Név

    * Lakcím

    * Számlázási cím

    * Elektronikus levelezési cím

    * Telefonszám, ahol a Vásárló elérhető

Választható adatok:

    * Szállítási cím, átvétel címe

    * Cégnév a számlázáshoz

Egyéb közlendő a megrendelésével kapcsolatban.

A Szolgáltató a Vásárló által rendelkezésére bocsátott adatokat célhoz kötötten, a Szerződés teljesítése és a Szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató a Vásárló adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a Szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató a Vásárlók adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

A megrendelések kiszállítása érdekében a Szolgáltató a következő adatokat bocsátja a futárszolgálat, illetve a futárszolgálat Megbízottja rendelkezésére:

    * A megrendelő (Vásárló) neve

    * A teljes szállítási cím

    * Egyéb közlendő (lehetséges átvételi időpontok)

    * A megrendelés összege házhozszállítással együtt (utánvétes megrendelés esetén)

    * A Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége

A Futárszolgálat, illetve annak megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, amelyeket szerződésben vállaltak.

6.3 Személyes adatok módosítása

Megadott személyes adatait a Vásárló a Beállítások menüpont alatt bármikor megváltoztathatja. A Vásárló adatainak törlését a Webáruház Kapcsolat menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonon, faxon kérheti.

7. Egyebek

7.1 Biztonság

A Webáruház biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg a következő óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

A Webáruházban való vásárlás feltételezi a Vásárló részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

7.2 Felelősség kizárása

A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Webáruházra való csatlakozás miatt következett be. A Vásárlót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Előfordulhat, hogy az oldalon feltüntetett leírások és képek csupán tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatok a valóságnak megfeleljenek. Az esetleges elírásokért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

7.3 Szerzői jogok

A www.sbsbojli.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (például kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.sbsbojli.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

7.4 Jogviták

A szerződő felek, úgymint Szolgáltató és Vásárló, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

7.5 Termékekhez kapcsolódó képek és videók

A Szolgáltató munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a valóságnak megfelelő képet, videót és leírást helyezzenek el az oldalon. Egyes típusok esetében előfordulhat, hogy a képen, videón látható, illetve a valós termék eltér egymástól, melyért felelősséget nem tudunk vállalni.

Fentiekre tekintettel kérjük minden tisztelt ügyfelünket, hogy szíveskedjenek az illusztrációként feltüntetett képet, videót, illetve az árat egyeztetni a rendelt termék adatival, esetlegesen felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal.

SBS Baits In Europe Kft.

Nyíregyháza, 2014. szeptember 15.

Az oldalon cookie-kat használunk. További információkért a cookie-khoz és a személyes adatai feldolgozásához itt találja az adatvédelmre és a cookie-kra vonatkozó szabályzatunkat.