Total
0 €

Pravila i uslovi korišćenja

Pravila i Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na našu online prodaju! SBS Tactical Baits LLC vam nudi svoje usloge pod sledećim uslovima.Ako posetite našu online prodavniicu, vi prihvatite naše uslove.Molimo vas pročitajte to pažljivo.

Privatnost

Моlimo vas Вас pregledajte našu Politiku privatnosti, којa такоdje upravlja vaše posete našem sajtu, da bi razumeli našu praksu.

Elektronska komunikacija

Kada posetite SBS Tactical Baits LLC ili nam pošaljete  e-mail, vi komunicirate sa nama elektronskim putem.Vi ste pristali da primate obaveštenja od nas elektronskim putem.Mi ćemo komunicirati sa vama putem e-mail poštom ili postavljanjem obaveštenja na ovom sajtu.Slažete se da svi ugovori, оbaveštenja, obelodanjivanja i druga saopštenja koja vam pružamo u pisanoj elektronskoj formi, zadovolji sve zakonske obaveze.

Autorska prava

Sav sadržaj na ovom sajtu, kao što su tekst, grafika,logotipi, ikonice, slike, аudio klipovi, digitalni download, podaci kompilacija, i softver je vlasništvo  SBS Tactical Baits LLC ili njegovih dobavljača i zaaštićeni su medjunarodnim autorskim pravima .Коmpilacija svih sadržaja na ovom sajtu je ekskluzivno vlasništvo SBS Tactical Baits LLC, sa autorskim pravom na ovu zbirku od strane SBS Tactical Baits LLC i zaštićen internacionalnim autorskim pravima.

Robne marke

SBS Tactical Baits LLC' robnu marku,ne smete koristiti sa bilo kojim drugim proizvodom ili uslugom, koja ne pripada  SBS Tactical Baits LLC ili na bilo koji način da izazovete zabunu medju kupcima o autentičnosti naše robne marke.ili na bilo koji način da omalovažite ili diskreditujete SBS Tactical Baits LLC. Sve druge robne marke nisu u vlasništvu SBS Tactical Baits LLC ili njenih podružnica, koje se pojavljuju na ovom sajtu,one su vlasništvo njihovih vlasnika ili njihovih podružnica,koje mogu a i ne moraju biti povezane medjusobno, pod pokroviteljstvom SBS Tactical Baits LLC ili naših podružnica.

Licenca i pristup sajtu

SBS Tactical Baits LLC vam daje ograničenu licencu za pristup ovom sajtu za ličnu upotrebu.a ne da preuzimate ili menjate ili modifikujete(osim keširanje stranica), ili bilo kog dela sajta, osim uz izričitu pismenu saglasnost SBS Tactical Baits LLC.Ova licenca ne uključuje bilo koju preprodaju ili komercijalnu upotrebu ovog sajta ili njegovog sadžaja: bilo prikupljanja proizvoda puten oglasa, opisa ili cena,bilo kopiranjem ili preuzimanjem podataka sa ovog sajta,u korist drugog trgovca. Bilo ikoji deo ovg sajta se ne može reprodukovati,duplirati,kopirati, prodavati,preprodavati ili na drrugi način da se koristi u komercijalne svrhe bez izričite pismene saglasnosti SBS Tactical Baits LLC. Ne smete koristiti okvir,zaštitni znak,logotip,ili druge vlasničke informacije,uključujući (slike,tekst,izgled stranice,ili oblik) SBS Tactical Baits LLC, i naših saradnika bez izričite pismene saglasnosti.Nesmete koristiti bilo koje druge mete, tagove, ili bilo koje druge skrivene tekstove SBS Tactical Baits LLC,ime ili žigove,bez izričite naše saglasnosti.Svako neovlašćeno korišćenje, bez dozvole SBS Tactical Baits LLC, svega ovoga, uskraaćuje vam dalje korišćenje našeg sajta,sve smo to naveli u prethodnom tekstu.uskraćujemo vam  dozvolu korišćenje našeg sajta.Dozvolu SBS Tactical Baits LLC vam izdaje ograničeno,opozivo i neekskluzivno pravo.Ona važi sve dotle dok ne počenete lažno i uveredljivo da predstavljate SBS Tactical baits LLC i njene proizvode,slike i dr.Ne smete koristiti SBS Tactical Baits LLc logotipe, ili drugih vlasnika, logotipa, koji su na ovom sajtu a pod našim pokroviteljstvom kao i delove linka bez naše pismene saglasnosti.

Vaš članarski nalog

Ако коristite ovaj sajt, vi ste odgovorini za održavanje poverljivost vašeg naloga i lozinke kao i za ograničavanje pristupa vašem računaru.a vi ste se složili da sve aktivnosti koje se dešavaju sa vašeg računara i vaše lozinke, prihvatite odgovornost koje se dešavaju pod vašiom nalogom i lozinkom.Ako imate ispod 18godina, možete koristiti naš sajt uz prisustvo roditelja ili staratelja.SBS Tactical Baits LLC zadržava pravo da odbije ili poništi nalog,otkaže narudžbinu po našem nahodjenju.

Kritike, komentari, emails, i drugi sadržaji

Posetioci mogu postaviti komentar,komentare i druge sadržaje: i podnositi predloge,ideje i komentare,pitanja i druge informacije,dokle god sadržaj nije ilegalan,nepristojan,preteći, klevetnički,ugrožavaa privatnost,krši prava intelektualne svojine ili na drugi način šteti  trećim licima,sadržaji koji sadrže viruse, sadržaje političke,lančana pisma,masovne poruke, ili bilo koji oblik "SPAM". Ne smete da koristite lažni e-mail adresu.ne smete koristiti tudju platnu karticu i izdavati se za njenog vlasnika,ili dovoditi nas u zabludu oko vlasništva kartice za plaćanje.SBS Tactical baits zadržava pravo(ali ne i obavezu)da ukloni ili izmeni tekst sadržaja ali ne i da redovno pregledava sadržaj tekstova koje ste postavili ili poslali.Time nam dajete sve potrebne dozvole da izmenimo ili proverimo, obrišemo vaš nalog i sve što kalja ime SBS Tactical Baits LLC bilo kod vas ili bilo gde u svetu.Mi postajemo vlasnici sadržaja koje ste nam putem mail a poslali i možemo ga koristiti protiv vas bilo gde u svetu ako to šteti ugledu firme. Vi predstavljate vlasnika i garantujete za poslati materijal da je vaš,da su podaci koje ste poslai tačni,i da ti podaci neće nokog ugroziti niti povrediti, bilo osobe ili entiteta:i da ćete obeštetiti SBS Tactical Baits LLC za sva potraživanja koja proisteknu oko dostave i narudžbine.SBS Tactical Baits LLC, ne preuzima nikakvu odgovornost ukoliko je neko drugo ili treće lice postavilo neki neprikladan sadrržaj na sajt,ali će se truditi da toga bude što manje i kontrola biti češća. 

Rizik od gubitka

Sve stavke kupljene od SBS Tactical Baits LLC,su u skladu sa ugovorom o pošiljci. To zapravo znači,da rizik od gubitka pošiljke spada na prevoznika, koji vam isporučuje robu.

Opis proizvoda

SBS Tactical Baits LLC i njegove saradnike,artikle, pokušali smo da opišemo što preciznije.medjutim, SBS Tactical Baits ne garantuje da opisi proizvoda ili drugih sadržaja ovog sajta su potpuno tačni,kompletni,pouzdani i bez grešaka.Ako naš proiozvod ne deluje kao što je opisano,vaš jedini izbor je da ga vratiti neoštećenog, u neiskorišćenom stanju.

IZUZEĆE OD GARANCIJE I OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI ZA OVAJ SAJT SBS Tactical Baits LLC  "JE ONAKAV KAKAV JESTE" I "PO RASPOLOŽIVOSTI" OSNOVA DA, SBS Tactical Baits NE DAJE IZJAVE I GARANCIJE BILO KOJE VRSTE, neposredne ili posredne, КАО NA RAD OVOG SAJTA, ILI INFORMACIJA, sadržaja, materijala, ili proizvoda.VI STE SE SAGLASILI DA JE KORIŠĆENJE OVOG SAJTA NA VAŠU ODGOVORNOST.u PUNOM OBIMU DOZVOLJAVA MERODAVNI zakon, SBS Tactical Baits SE ODRIČE SVIH GARANCIJA,IZRIČITE ILI NAGOVEŠTENE,UKLJUČUJUĆI SE ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA NAGOVEŠTENE GARANCIJE ZA PRODAJUI POGODNOSTI ZA ODREDJENJE POTREBE.SBS Tactical baiits NE GARANTUJE DA SVOJIM SERVERIMA, E MAIL POŠTOM, POSLATIM OD SBS Tactiac baits-a, SU BEZ VIRUSA ili drugih štetnih komponenti.SBS Tactical Baits neće biti odgovoran za štetu nastalu kao posledica toga, to jest korišćenjem našeg sajta, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI ni direktne, ni indirektne.slučajne,kaznene i posledične štete.Odredjeni državni zakoni ne dozvoljavaju ograničenja, GARANCIJE ILI ISKLJUČENJE ILI OGRANIČENJE ILI OGRANIČENJE odredjenih šteta.AKO se ovi zakoni odnose na vas,ili sva OGRANIČENJA, ODRICANJA, ISKLJUČENJA ne odnose na vas, onda ćete imati dodatna prava. 

Cene i plaćanje

Sve cene i dažbine na ovom sajtu, izražene su u evrima sa uključenim PDV-om, ali ne uključuju troškove isporuke.

Trudimo se da sve informacije na ovom sajtu budu tačne. Меdjutim, samo povremeno, može doći do neke greške. Ukoliko otkrirjemo grešku u ceni ili u opisu proizvoda koji ste naručili,mi ćemo vas pitati da li želite da nastavite sa kreiranjem vaše narudžbine ili vašim nalogom.

Ukoliko je proizvod ili cena navedena na pogrešan način, zbog štamparske greške ili slično,ili informacija koju smo dobili od naših dobavljača nije tačna,tada dobijamo pravo za raskid ugovora.U takvim okolnostima, nećete imati pravo na nadoknadu koju ste pretrpeli zbog netačne informacije od dobavljača ili štamparske greške, kao i nadoknadu koju ste pretrpeli zbog gubitaka koji bi nastali. 

Sve cene na ovom sajtu su prikazane u Engleskim funtama ili evrima sa uključenim PDV-om.Cena isporuke do vas nije uključena u tu cenu.

Prihvatamo sledeći način plaćanja:

Bankovni transfer:

Banka: ProCredit Bank 220-76620-25

Matični broj: 60764204

PIB (VAT):  105096506

Prilikom plaćanja putem bankovnog transfera novca,vaša porudžbina će odmah biti poslata, nakon prijema vaše uplate.Možete videti detalje ispod: 

Kreditna kartica/ PayPal plaćanje:

Каda plaćate kreditnom karticom, skinućemo novac kad vam bude roba poslata.Ne prihvatamo Pri Pejd kartice,koje izdaje kompanija kao poklon kartice.

Prihvatamo ove kartice
:

Dinamika isporuke

Većina robe na našim zalihama, biće isporučena u roku od 48 sati  sa BeX kurirskom službom. 

 

Masa paketa            
Cena po paketu
<0,5Kg
250.oo RSD
0,5-1Kg
270.oo RSD
1-2Kg
340.oo RSD
2-5Kg
440.oo RSD
5-8Kg
540.oo RSD
>8Kg
gratis, Vaš ˝Octopus˝

 

Važeći zakon

Posetom SBS Tactical Baits LLC,saglasni ste sa zakonima Severne Karoline,SAD, bez obzira na principe sukobljavanja  zakona,uslova korišćenja i problema bilo koje vrste izmedju vas i SBS Tactical Baits ili naših saradnika, zakon će to regulisati.

Sporovi

Svaki spor oko vaše posete SBS Tactical Baits,podnosi se arbitraži u Severnoj Karolini,SAD,ako ste bilo kako ugrozili prava naše intelektualne svojine  SBS tactical Baits ДГС-тактичке Баитс,SBS Tactical Baits može da zatraži sudsku ili bilo koju drugu pred bilo kojim državnim ili saveznim sudom u državi Severna Karolina, a vi ste se složili da sporovi budu pod jurisdikcijom.Arbitraža na osnovu ovog sporazuma se vrši na osnovu važećih zakona i pravilima važećih zakona te države.Arbitraža će biti nadoknadjena po presudi i uneta u nadležni sud. Svi sporovi mogu biti spojeni u skladu sa važećim zakonima u vezi bilo koje stranke koja je predmet ovog sporazuma. 

Sajt politike,modifikacija i raskidivost

Моlimo vas pogledajte naše druge politike, kao što su politika dostave i povraćaja,postavljeni na ovom sajtu. Оve politike takodje upravljaju posetu sajtu SBS Tactical Baits.Zadržavamo pravo na izmene na našem sajtu, politiku i uslove korišćenja u bilo kojem trenutku. у било ком тренутку. Ако bilo koji od ovih uslova se smatra nevažećim,ili iz bilo kog razloga neprimenljiv,taj uslov će se smatrati nepouzdan i neće uticati na primenljivost svih ostalih uslova.

Pitanja:

Pitanja sa našim uslovima korišćenja, privatnosti ili druge politike u vezi materijala,možete uputiti našem osoblju za podršku, klikom na "Kontakt" link, na  strani menija, ili nam možete poslati na naš mail: info@sbsbaits.rs

Naši kontakt podaci:

SBS Tactical Baits Sr.

TR ˝Octopus˝

Kosovska 20b
23300 Kikinda
Serbia


Tel: +381 230 50 20 40

e-mail: info@sbsbaits.rs

© Copyright SBS Tactical Baits LLC All Rights Reserved
No part of this website may be reproduced in any way, either electronic or mechanical,
without the express permission of the author.

We use cookies to ensure, that we give you the best experience on our website. By browsing our site with cookies enabled, you are agreeing to their use. Review our cookies information for more details.